Oana Schiau

Sunt profesor invatamant prescolar (absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei - Pedagogia invatamantului primar si prescolar - UBB, Cluj-Napoca) cu o experienta de 4 ani, precum si profesor de limba engleza (absolventa a Facultatii de Litere, sectia engleza-spaniola, UBB, Cluj-Napoca). Am predat 4 ani in insitutii prescolare private din Cluj-Napoca exclusiv in limba engleza. De asemenea, am o experienta de 10 ani in meditatii pentru copii intre 3-17 ani la limba engleza.


Ne pregatim pentru scoala! Distribuie

40 RON

Descriere

Cursul se adreseaza in special prescolarilor de grupa mare care au nevoie de o pregatire suplimentara pentru clasa pregatitoare. Fisele, jocurile, cartile, encoclopediile, cat si toate materialele necesare le asigur eu; acestea sunt in acord cu metodologia de predare la nivel national pentru copii de varsta prescolara. Asigur toate detaliile necesare despre ce se presupune ca ar trebui sa cunoasca, din punct de vedere cogntiv, un copil pentru a ajunge la scoala si a nu intampina probleme de niciun fel.

Cursul poate fi util si copiilor de clasa pregatitoare pentru o aprofundare a cunostintelor deja dobandite - consolidare: recunoastere si scriere litere mari de tipar, cifre, notiuni si calcule matematice in concentrul 0-20, precum si notiuni elementare de dezvoltare a limbajului si a premiselor scrierii si citirii.