Termeni și condiții Generale

Edukate – Platforma de Educație

Prin folosirea site-ului și a platformei online Edukate, Beneficiarul acceptă oferta de servicii de pe Edukate și Termenii și Condițiile de utilizare ale serviciului, împreună cu Politica privind protectia datelor cu caracter personal.

Cod de Bune Practici

 1. Cod de Bune Practici

Misiunea Edukate este de a facilita tuturor accesul la educație, indiferent de mediu, locație și de nivelul existent de pregătire. În acest scop vom respecta următoarele bune practici:

Termeni și Condiții

 1. Termeni și Condiții

  1. Edukate își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și Condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă.

  2. Prin accesarea, căutarea și utilizarea website-ului Edukate, numit în continuare „Platformă” și/sau prin efectuarea unei înscrieri sau achiziții confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile precizate mai jos, inclusiv declarația de confidențialitate.

Participarea cursanților este posibilă prin crearea contului și efectuarea plății aferente fiecărui curs.

Prin Platforma Edukate, noi, oferim o soluție prin intermediul căreia Partenerii pot să își promoveze, să vândă și/sau să ofere produsele și serviciile pentru comandă, achiziționare prin care utilizatorii Platformei pot căuta, compara, comanda, achiziționa sau plăti

„Clientul” primește factură de la „Vânzător” pentru achizițiile făcute în Platformă

* „Clienții” care au achitat taxa de curs, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la curs, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin ​două zile (48 de ore)​ înaintea cursului programat la adresa de email: retur@Edukate.ro

Definiții și termeni

 1. Definiții și termeni

Furnizor (Vânzător) – denumită în continuare „Edukate”, persoană juridică de naționalitate română

Cumpărator – poate fi orice persoană fizică sau juridică care efectuează și plătește o Comandă în platforma Edukate

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică înregistrată în platforma Edukate, care și-a dat acordul cu privile la clauzele specifice platformei din secțiunea ”Termeni și Condiții” pentru accesarea și participarea la cursuri și ședințe și care obține acces la conținut, prin finalizarea procesului de plasare a comenzii si efectuare a plații.

Produse și servicii – orice produs sau serviciu specificat în Comandă, care urmează a fi furnizate Clientului

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora

Contract – o comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să intermedieze vânzarea și să livrarea Produselor și Serviciilor oferite de Furnizor, iar clientul este ce acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii

Partener – persoana fizică sau juridică care oferă prin intermediul platformei Edukate produse și servicii

Platformă – site-ul Edukate

Cont - secțiunea din Platformă formată dîntr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului și/sau Utilizatorului accesul în platforma Edukate

Conținut – reprezintă

- cursurile și ședințele achiziționate de Cumpărător de pe platforma Edukate,

- orice informație comunicată prin orice mijloc de către Vânzător Cumpărătorului cu privire la Produse și Servicii

- informațiii legate de Produse și Prețuri

- date referitoare la Vânzător sau alte date prezentate de acesta cu privire la Produse și Servicii

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Produs sau Serviciu de către Vânzător

Serviciu – toate activitățile și funcționalitățile platformei Edukate

Document – prezentele Termene si Condiții.

Documente contractuale

 1. Documente contractuale


 1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează activitatea și operațiunile corespunzătoare.

 2. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronice (e-mail) sau telefonic.

 3. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula Serviciile din Comandă. Dacă modifică, respectiv anulează Serviciile din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

 4. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător, prin intermediul poștei electronice sau SMS confirmarea de plata a Comenzii și a acceptării acesteia de către Vânzător, prin emiterea facturii de vânzare-cumpărare a Serviciilor comandate și achitate.

 5. Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Site vor sta la baza contractului, pentru produsele comandate și achiziționate de Cumpărător

 6. Sunteți de acord că, prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea Serviciilor noastre, vă exprimați acordul de a încheia un contract cu efecte juridice cu Edukate. Dacă nu sunteți de acord cu prezenții Termeni, nu vă înregistrați, nu accesați și nu utilizați în alt mod niciunul dintre Serviciile noastre.

Dacă sunteți un instructor care acceptă prezenții Termeni și utilizează Serviciile noastre în numele unei companii, organizații, sau al unei alte entități juridice, declarați și garantați că sunteți autorizat pentru aceasta.

Prezenții Termeni (inclusiv orice acorduri și politici menționate în aceștia) constituie întregul acord între dvs. și noi, care include, dacă sunteți Partener (instructor, specialist, consilier) Termenii pentru instructori

În cazul în care se constată că orice parte a prezenților Termeni este nevalidă sau neaplicabilă conform legii aplicabile, atunci respectiva prevedere va fi considerată înlocuită de o prevedere validă și executorie care acoperă cât mai mult din intenția prevederii inițiale, iar restul prezenților Termeni va continua să rămână în vigoare.

Chiar dacă întârziem exercitarea drepturilor noastre sau nu exercităm un anumit drept, acest lucru nu înseamnă că renunțăm la drepturile noastre în baza prezenților Termeni și putem decide să le aplicăm în viitor. În cazul în care decidem să renunțăm la oricare din drepturile noastre într-un anumit caz, acest lucru nu înseamnă că renunțăm în mod general la drepturile noastre pe viitor.


Politica de vânzare online

 1. Politica de vânzare online

  1. Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Cumpărator / Utilizator.

Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul Cumpărătorului / Utilizatorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Cumpărătorului / Utilizatorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Vânzătorul, alți Cumpărători / Clienți / Utilizatori, etc. În oricare dintre aceste cazuri, Cumpărătorul / Utilizatorul se poate adresa Vânzătorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus-menționate


 1. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directa cu

acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vânzătorul

are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă

justificări pentru opțiunile sale și modalitatea de acțiune


 1. Vânzătorul poate publica pe Site informații despre Servicii și/sau

promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care

Edukate are incheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioada de

timp.


 1. Toate tarifele aferente Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in

RON


 1. În cazul platilor online, Vânzătorul nu este/nu poate fi facut responsabil

pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator.


 1. Toate informațiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe

Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta

obligatie contractuala din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate

exclusiv cu titlu de prezentare


Cesionarea și contractarea

 1. Cesionarea și contractarea


Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.


Declinarea responsabilitații

 1. Utilizați Edukate pe propriul dvs. risc

  1. Oricine poate utiliza Edukate pentru a crea și publica conținut, iar noi le permitem instructorilor și cursanților să interacționeze în cadrul predării și învățării. La fel ca în cazul altor platforme pe care oamenii pot posta conținut și interacționa, este posibil să apară unele probleme și utilizați Edukate pe propriul dvs. risc.

  2. Modelul nostru de platformă presupune că nu revizuim sau edităm conținutul pentru probleme de natură juridică și nu suntem în măsură să stabilim legalitatea conținutului. Nu exercităm niciun fel de control editorial asupra conținutului care este disponibil pe platformă și, drept urmare, nu garantăm în niciun mod certitudinea, validitatea, exactitatea sau veridicitatea conținutului. Dacă accesați conținutul, vă bazați pe informațiile furnizate de instructor pe propriul dvs. risc.

  3. Prin utilizarea Serviciilor, este posibil să fiți expus la conținut pe care îl considerați jignitor, indecent sau inacceptabil. Edukate nu are nicio responsabilitate de a vă limita accesul la astfel de conținut și nu răspunde de faptul că ați accesat sau v-ați înscris la un curs sau alt conținut, în măsura permisă de legea aplicabilă. Aceasta se aplică, de asemenea, oricărui conținut care are ca temă sănătatea, starea de bine și exercițiile fizice. Recunoașteți riscurile și pericolele intrinseci ale naturii solicitante ale acestor tipuri de conținut și, prin accesarea unui astfel de conținut, alegeți să vă asumați aceste riscuri voluntar, inclusiv riscurile de îmbolnăvire, vătămare corporală, dizabilitate sau deces. Vă asumați deplina responsabilitate pentru alegerile pe care le faceți înainte, în timpul și după accesul la conținut.

  4. Atunci când interacționați direct cu un cursant sau un instructor, trebuie să fiți atent la tipul de informații personale pe care le împărtășiți. Deși restricționăm tipurile de informații pe care instructorii le pot solicita cursanților, nu controlăm modul în care cursanții și instructorii folosesc informațiile pe care le obțin de la alți utilizatori pe platformă. Pentru siguranța proprie, nu vă dezvăluiți adresa de e-mail sau alte informații personale despre dvs.

  5. Nu angajăm instructorii și nu suntem responsabili sau răspunzători pentru nicio interacțiune care are loc între instructori și cursanți. Nu suntem responsabili pentru litigiile, reclamațiile, prejudiciile, vătămările sau daunele de orice tip care pot apărea în urma sau în legătură cu comportamentul instructorilor sau al cursanților.

  6. Atunci când utilizați Serviciile noastre, veți găsi linkuri către alte site-uri web pe care nu le deținem și nu le controlăm. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau orice alt aspect al acestor site-uri terțe, inclusiv colectarea de către acestea a informațiilor despre dvs. Vă recomandăm să citiți termenii, condițiile și politicile de confidențialitate ale acestora.

  7. Este posibil ca platforma noastră să nu funcționeze într-un anumit moment, fie din motive de operațiuni de întreținere planificate, fie pentru că site-ul întâmpină probleme. Este posibil ca unul dintre instructorii noștri să declare lucruri care induc în eroare în cadrul conținutului său. De asemenea, se poate întâmpla să întâmpinăm probleme de securitate. Acestea sunt doar exemple. Dvs. acceptați că nu veți recurge la niciun fel de acțiune împotriva noastră în niciunul din aceste tipuri de situații în care lucrurile nu se derulează cum ar trebui.

Serviciile și conținutul acestora sunt furnizate „ca atare” și „în funcție de disponibilitate”. Noi (și afiliații, furnizorii, partenerii și reprezentanții noștri) nu declarăm și nu garantăm caracterul adecvat, fiabilitatea, disponibilitatea, oportunitatea, securitatea, lipsa de erori sau exactitatea Serviciilor sau a conținutului acestora și refuzăm în mod expres orice garanții sau condiții (explicite sau implicite), inclusiv garanții implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare. Noi (și afiliații, furnizorii, partenerii și reprezentanții noștri) nu garantăm că veți obține rezultate specifice în urma utilizării Serviciilor. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor (inclusiv a oricărui conținut) este în întregime pe propriul dvs. risc. Unele jurisdicții nu permit excluderea garanțiilor implicite, astfel că este posibil ca unele din excluderile de mai sus să nu se aplice pentru dvs.

Este posibil să decidem să încetăm oferirea anumitor caracteristici ale Serviciilor, în orice moment și din orice motiv. În nicio situație Edukate sau afiliații, furnizorii, partenerii sau reprezentanții săi nu vor fi considerați răspunzători pentru daunele generate de astfel de întreruperi sau lipsă de disponibilitate a unor astfel de caracteristici.


Nu suntem răspunzători pentru îndeplinirea cu întârziere sau neîndeplinirea oricăruia dintre Servicii ca urmare a unor evenimente în afără controlului nostru rezonabil, cum ar fi stare de război, ostilitate sau sabotaj; calamitate naturală; întrerupere a energiei electrice, a internetului sau a telecomunicațiilor sau restricții impuse de guvern.

Dreptul de proprietate intelectuală

 1. Dreptul de proprietate intelectuală

  1. Conținutul, astfel cum este definit în „Definiții și termeni”, incluzând dar nelimitându-se la materiale, texte, grafice și video, este protejat conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificările ulterioare, precum și subiect al celorlalte legi, inclusiv, dar fără a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuală și industrială ale Edukate, ale Partenerilor și ale terților. Este interzisă utilizarea acestui conținut, în orice mod, fără acordul scris al persoanelor autorizate. Orice agregare și prelucrare a datelor și a altor informații disponibile pe Website în scopul distribuirii mai departe a acestora către terțe persoane pe alte website-uri și în afără Internet-ului este interzisă. De asemenea, este interzisă utilizarea Website-ului și a însemnelor Edukate, inclusiv a elementelor grafice caracteristice, fără acordul expres și prealabil al Edukate .


 1. Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea,

distribuirea, publicarea, transferul către terțe parti, modificarea și/sau

altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui

Continut in orice alt context decat cel intentionat de Vânzător, includerea

oricarui Continut in afără Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica

dreptul de autor Edukate și Partenerilor asupra Conținutului, precum și

participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin

reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul prealabil

scris expres al Vânzătorului.


 1. Orice Continut la care Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul are și/sau

obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta acestui document, in cazul in

care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid

incheiat intre Vânzător si acesta.


 1. Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera și/sau utiliza

Continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in

care acestea nu intra in conflict cu prevederile acestui document


 1. In cazul in care Vânzătorul confera Cumparatorului/ Clientului/ Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit Continut, la care

Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord,

acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in

acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site

sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in

care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea

Vânzătorului pentru respectivul Cumparator/Client/Utilizator sau oricare alt

terț care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si

care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut,

in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.


 1. Niciun Continut transmis către Cumparator, Client sau Utilizator prin

orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta

prin accesare și/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din

partea Vânzătorului.


 1. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele

permise expres prin prezentul Document

 1. Conținutul pe care îl postați în calitate de cursant sau instructor (inclusiv cursurile) rămâne al dvs.

Dvs. păstrați dreptul de proprietate asupra conținutului pe care îl postați pe platforma noastră, inclusiv asupra cursurilor dvs. Noi avem permisiunea de a partaja oferta dvs. cu oricine, pe orice suport, inclusiv de a-l promova prin publicitate pe alte site-uri web.

 1. Când postați conținut, comentarii, întrebări sau reviewuri și când ne trimiteți idei și sugestii pentru caracteristici noi sau îmbunătățiri, autorizați Edukate să utilizeze și să ofere acest conținut oricui, să îl distribuie și să îl promoveze pe orice platformă și pe orice suport și să îl modifice sau editeze după cum consideră necesar.


 1. Când postați conținut, comentarii, întrebări sau reviewuri și când ne trimiteți idei și sugestii pentru caracteristici noi sau îmbunătățiri, autorizați Edukate să utilizeze și să ofere acest conținut oricui, să îl distribuie și să îl promoveze pe orice platformă și pe orice suport și să îl modifice sau editeze după cum consideră necesar.


 1. Prin transmiterea sau postarea de conținut pe Platformă sau prin intermediul acesteia, ne acordați o licență pentru a utiliza, copia, reproduce, prelucra, adapta, modifica, publica, transmite, afișa și distribui conținutul dvs. (inclusiv numele și imaginea dvs.) pe orice suport și prin orice metodă de distribuție (existente în prezent sau dezvoltate ulterior). Aceasta include folosirea conținutului dvs. în scopuri de marketing. Renunțați, de asemenea, la orice drepturi de confidențialitate, publicitate sau alte drepturi de natură similară aplicabile tuturor acestor utilizări, în măsura permisă de legea aplicabilă. Declarați și garantați că aveți toate drepturile, puterea și autoritatea necesare pentru a ne autoriza să utilizăm orice conținut pe care îl trimiteți. De asemenea, sunteți de acord cu toate aceste utilizări ale conținutului dvs. fără nicio compensație plătită către dvs.


Comanda

 1. Comanda

  1. Cumparatorul/Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin achizitionarea

Serviciilor dorite si finalizarea Comenzii prin efectuarea platii prin una

dintre modalitatile indicate expres. Selectarea unui Serviciu, in lipsa

finalizarii Comenzii si achitarii pretului aferent Serviciului respectiv, nu

atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici cumpararea

Serviciului.

 1. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate

de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si

adevarate la data plasarii Comenzii si cumpararii Serviciului.

 1. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vânzătorul poate sa il

contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, in orice

situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 1. Vânzătorul poate anula Comanda efectuata de către Cumparator, in urma unei comunicari adresate Cumparatorului, fără nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fără ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte

daune-interese in urmatoarele cazuri:

 1. neacceptarea de către banca emitenta a cardului Cumparatorului, a

tranzactiei, in cazul platii online;

 1. invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de

Vânzător, in cazul platii online;

 1. datele furnizate de către Cumparator pe Site sunt incomplete și/sau incorecte.

 1. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunțe

la un Serviciu, cu cel puțin două zile (48 de ore) înainte de data programata

pentru Serviciul comandat / inainte de inceperea cursului prin transmiterea unui

e-mail la adresa: contact@Edukate.ro fără invocarea niciunui motiv si

fără a suporta alte costuri decât cele de procesare a platii, daca este cazul.

Solicitările ulterioare inceperii cursului nu vor fi luate în calcul, având în

vedere costurile logistice aferente pregatirii si sustinerii cursului.

 1. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta

are obligatia sa transmita Vânzătorului cererea de retragere in termenul

prevazut si la adresa de e-mail mentionata la art. 9.5. Orice cerere transmisa

de Cumparator cu nerespectarea termenului prevazut la art. 6.5., va exonera

Vânzătorul de orice plata sau pretentie invocata de Cumparator.

 1. In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul

termenului de retragere prevazut la art. 9.5 . si la adresa de e-mail indicata ,

Vânzătorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii

comunicarii adresate Vânzătorului de către Cumparator asupra deciziei sale de

retragere din Contract.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 1. pentru Comenzile achitate cu card bancar ->prin restituire in contul din

care a fost efectuata plata;

 1. pentru Comenzile achitate cu Op/Transfer/ -> prin virament bancar;

 1. In cazul in care un Serviciu comandat de către Cumparator, nu poate fi

furnizat de către Vânzător, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra

acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Serviciului,

in termen de maxim 7 (sapte) zile lucratoare de la data la care Vânzătorul a

luat la cunostinta despre acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a

exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.


Servicii pentru care nu se asigură dreptul de retragere

 1. Servicii pentru care nu se asigură dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a

Serviciilor sau dacă executarea Serviciului a început;

 1. furnizarea de înregistrări audio sau video care au fost intrerupte pe

durata executiei Serviciului din motive neimputabile Vânzătorului;

 1. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport

material, dacă prestarea a început sau Cumparatorul a accesat sau a initiat

vizualizarea Serviciului.

Confidențialitate

 1. Confidențialitate

  1. Edukate va pastra confidentialitatea informațiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informațiilor furnizate se va putea face doar in

conditiile mentionate in prezentul Document.

 1. Nicio declaratie publica, promovare sau orice alt mod de dezvaluire către

terțe parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la Comanda/Contract fără

consimtamantul prealabil scris al Vânzătorului.

 1. Prin transmiterea de informații prin intermediul Site-ului, oferiti

Vânzătorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a

utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste sau

informații, daca legislatia in vigoare nu prevede alte dispozitii in acest

sens.

Facturare și plăți

 1. Facturare și plăți

  1. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda.

  2. Vânzătorul va emite către Cumparator o factura pentru Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informațiile necesare

emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 1. Vânzătorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce

contine Serviciile furnizate de Edukate, precum şi pentru orice plati

aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in

Contul Cumparatorului sau prin transmiterea facturii Cumparatorului prin posta

electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

 1. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din

Contul sau si de a accesa informațiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va

detine o evidenta a facturilor emise de Vânzător, putandu-le salva si arhiva la

randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

 1. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca

facturile in format electronic prin adaugarea acestora de către Vânzător in

Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata

de Cumparator in Contul sau.

 1. In cazul in care aceste informații sunt indisponibile mai mult de 5 zile

lucratoare in Cont te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@Edukate.ro

 1. Cumparatorul/Clientul creeaza/acceseaza Contul, plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata, e redirectionat către pagina procesatorului de plati,

unde introduce datele cardului si plateste, respectiv finalizeaza Comanda.

 1. Datele cardului de plata ale Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului nu

vor fi accesibile Vânzătorului si nici nu vor fi stocate de către acesta sau de

către procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de către institutia de

autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de

stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Cumparatorul

va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este

EuroPayment Services SRL, identificata cu J40/9950/2006, CUI 18773866, Strada

Ion Cimpineanu nr.11, bloc Union,etaj 8, camera 803,Bucuresti ,sector 1,

010031,Romania.

Campaniile promoționale

 1. Campaniile promoționale

  1. Codurile promoționale

Codurile promoționale oferite de Edukate prin orice promoții sunt valabile exclusiv pentru secțiunea menționată în e-mailul de transmitere a codului sau prin anunțurile de pe site, cu excepția cazului în care este specificat altfel. Codurile promoționale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării Comenzii, aceastea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii după ce aceasta a fost plasastă.

Într-o comanda se poate folosi un singur cod promoțional. Pagina de Comandă nu permite utilizarea mai multor coduri în aceeași Comandă.

În cazul în care un cod promoțional a fost aplicat într-o Comandă care nu a putut fi onorată sau a fost anulată din orice motive, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promoțional respectiv exclusiv în scris, printr-un mesaj trimis pe pagina Contact, care să conțină datele Comenzii, starea acesteia, numele clientului și codul promoțional.

Promoțiile pe Edukate nu se cumulează între ele, se aplică reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri sau coduri de fidelitate, coduri promoționale, vouchere cadour, reducere procentuale, etc) ca regulă, cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în promoție. De asemenea, în cazul existenței unor vouchere procentuale, deținătorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulată conferită de aplicarea voucher-ului procentual la reducerea deja existentă în cadrul unei promoții. Anumite campanii promoționale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promoții sau acțiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat în regulamentul campaniei respective.

 1. Întreruperea campaniei promoționale

În cazul unei campanii promoționale organizate de Edukate, acesta, în calitate de organizator își rezervă dreptul de a întrerupe Campania promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricare din condițiile stabilite în regulamentul campaniei respective, în perioada desfășurării campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

 1. Vouchere / cupoane / coduri promoționale

  1. Prevederi generale

Voucher = cod promoțional, cupon promoțional

Fiecare voucher este identificat printr-un cod e voucher și are diverse cerințe pentru a fi valid și aplicabil. Vă rugăm să verificați cu atenție toate detaliile și informațiile de pe voucher astfel încât discountul să poată fi acordat.

Orice articol, indiferent de promoție, va avea o valoare minimă, platforma Edukate nu poate comercializa produse cu valoarea zero. Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege în funcție de promoție. Voucherele sunt valabile numai dacă sunt folosite pe site-ul Edukate

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt destinate revânzării și nu pot fi convertite în bani.

Voucherele nu pot fi înlocuite în cazul în care sunt pierdute, furate sau distruse.

Toate prevederile referitoarea la fraudă, menționate pe site-ul Edukate sunt pe deplin aplicabile în ceea ce privește fraudarea legată de vouchere iar tentativa de fraudă va fi adusă la cunoștința organelor abilitate.

 1. Condiții de aplicare

Fiecare voucher este limitat la o singură utilizare și are valabilitate pentru o perioadă limitată de timp, astfel cum se va menționa în Termeni și Condiții aferente, în mailul de oferire a voucherului și în contul de utilizator secțiunea „vouchere”, sau cum se menționează în fiecare promoție / ofertă în parte. Platoforma Edukate își rezervă dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere în orice moment, cu anunțarea prealabilă a clienților.

Nici un voucher nu poate fi aplicat altor promoții / oferte cu excepția celor strict menționate în oferta respectivă.

În cazul în care produsele pentru care a fost acordat voucherul și pentru care clientul s-a calificat la acordarea promoției nu au fost achiziționate, voucherul nu poate fi utilizat. De exemplu voucherele acordate epntru anumite produse care ulterior sunt anulate sau returnate de către client nu pot fi considerate valide, acestea având efect numai dacă reducerea este aplicată acelor produse care au fost plătite.

Voucherul se aplică nuami produselor / categoriilor menționate în mod espres ca fiind elibigile în promoție. Produsele care sunt excluse din promoție sunt comunicate în Termeni și Condiții sau în anumite regulamente sau oferte speciale în secțiunea „excepții”. Aceste excepții includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.

Ofertele promoționale nu se pot cumula în aceeasi comandă. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comandă. În cazul comenzilor care conțin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocată fiecărui produs în dependență de valoarea ponderată a acelui produs din valoarea totală a comenzii, excluzând taxele de transport, manipulare și alte servicii.

Orice voucher va fi valabil începând cu data aplicării acestuia ca reducere la comanda deja efectuată. Un voucher nu se poate aplica pe o comandă plasată în trecut.

 1. Anulare, refuz, retur comandă

În cazul returnării produselor achiziționate cu voucher, discountul acordat va putea fi reținut din valoarea returului.

În cazul în care o comandă la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulată, respinsă sau returnată integra, clientului i se va returna integra suma plătită iar voucherul își va pierde valabilitatea și nu va putea fi reactivat.

În cazul în care o comandă la care s-a aplicat reducere prin voucher și conține mai multe produse este anulată, respinsă sau returnată parțial, discountul acordat prini aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse rămase în comandă dacă valoarea comenzii nu respectă contițiile ofertei/ promoției. Edukate nu va restitui valoarea alocată din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dîntr-o comandă cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitată de acesta pentru produse.

 1. Campanii cu produs cadou

Orice promoție la care se referă produs cadou se limiteaza la 1 PRODUS CADOU oferit în perioada de campanie per persoana fizică sau juridică (identificat ca și client / utilizator), indiferent de numărul comenzilor înregistrat de către o persoană fiziză sau juridică în perioada în care campania este în curs de desfășurare, cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în cadrul campaniei.

În cazul în care există situații de fraudă identificate, Edukate își rezervă dreptul de a suspenda condurile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula comenzile fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

De asemenea, dacă o comandă la care s-a oferit produs cadou este respinsă sau returnată integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originala, nedeteriorată și nedesigilată.


Răspunderea

 1. Răspunderea

  1. Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care

Cumparatorul sau oricare terța parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii

de către Vânzător a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru

despagubiri care rezulta din utilizarea Serviciilor, dupa executarea acestora

si in special pentru pierderea/imposibilitatea de utilizare, accesare sau

vizualizare a acestora din motive neimputabile Vânzătorului.

 1. Prin crearea si utilizarea Contului , Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma

raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si

parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de

legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin

intermediul Contului sau.

 1. Prin crearea Contului și/sau utilizarea Continutului și/sau plasarea

Comenzilor, Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul accepta in mod expres si fără

echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care

este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data utilizarii Continutului

și/sau la data plasarii Comenzii.

 1. Vânzătorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic

Termenii si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului

si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor

legale. Documentul este opozabili Cumparatorilor/Clienților/Utilizatorilor de

la momentul afișării in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa

pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugam să

verificati periodic continutul acestui Document.

Prelucrearea datelor cu caracter personal

 1. Prelucrearea datelor cu caracter personal

Va rugam sa parcurgeti Politica cu privire la prelucrarea datelor cu

caracter personal, politica privind protectia datelor cu caracter personal.

Forța majoră

 1. Forța majoră

  1. Vânzătorul nu va fi raspunzator pentru neexecutarea obligatiilor sale

contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen și/sau in mod

corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora

sau unui caz fortuit.

 1. Daca in termen de maxim 30 de zile de la data producerii lui,

respectivul eveniment nu inceteaza, Vânzătorul va avea dreptul sa notifice

Cumparatorului incetarea de plin drept a contractului fără ca acesta din urma

sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.