Termeni și condiții Instructori

Termeni pentru Instructori

 1. Intro

Prezenții Termeni au fost actualizați ultima dată la data de 5 octombrie 2021

Când vă înscrieți să deveniți instructor pe platforma Edukate, sunteți de acord să respectați prezenții Termeni pentru Instructori („Termenii”). Prezenții Termeni acoperă aspecte legate de platforma Edukate relevante pentru instructori și sunt încorporați prin referință în Termeni și Condiții http://www.edukate.ro/termeni , termenii generali care guvernează utilizarea Serviciilor noastre. Orice termeni cu majusculă care nu sunt definiți în prezenții Termeni sunt definiți după cum se specifică în Termenii de utilizare. 

 

În calitate de instructor, sunteți responsabil pentru tot conținutul pe care îl postați, inclusiv lecții, chestionare, exerciții de codare, teste practice, teme, resurse, răspunsuri, conținutul paginii de destinație pentru curs, laboratoare, evaluări și anunțuri („Conținut trimis”).

 

Declarați și garantați că:

Garantați că nu veți:

 

 1. Licența acordată Edukate

Acordați platformei Edukate drepturile de a promova, distribui conținutul materialelor înregistrate cu titlu gratuit și de promovare, titlurile, descrierile, informațiile prezentate despre dvs. și despre cursurile și ședințele înscrise în Platforma Edukate

Aveți dreptul de a elimina orice parte a Conținutului înregistrat, titluri, descrieri și prezentări 

Drepturile acordate cursanților înainte de eliminarea Conținutului trimis vor rămâne valabile în conformitate cu termenii licențelor respective.

Acordați platformei Edukate permisiunea de a vă utiliza numele, înfățișarea, vocea și imaginea în legătură cu oferirea, furnizarea, comercializarea, promovarea, demonstrarea și vânzarea Serviciilor, a Conținutului trimis de dvs. sau a conținutului Edukate și renunțați la orice drepturi de confidențialitate, de publicitate sau alte drepturi de natură similară, în măsura permisă de legea aplicabilă.

 1. Încredere și siguranță

 

 

Ne rezervăm dreptul de a elimina conținut, de a suspenda plăți și/sau de a pune sub interdicție instructori din orice motiv, în orice moment, fără înștiințare prealabilă, inclusiv în cazurile în care: 

 

 

Instructorii nu au o relație contractuală directă cu cursanții, astfel că singurele informații pe care le veți primi despre cursanți sunt cele care vi se oferă prin intermediul Serviciilor. Sunteți de acord să nu utilizați datele pe care le primiți în niciun alt scop decât furnizarea serviciilor dvs. către cursanții respectivi, pe platforma Edukate, și că nu veți solicita date cu caracter personal suplimentare și nu veți stoca datele cu caracter personal ale cursanților în afara platformei Edukate. Sunteți de acord să despăgubiți Edukate pentru orice revendicări apărute în urma utilizării de către dvs. a datelor cu caracter personal ale cursanților.

 1. Prețuri

Stabilirea prețurilor

Atunci când creați Conținut trimis disponibil pentru achiziție pe Edukate, vi se va solicita să selectați un preț de bază („Prețul de bază”) pentru Conținutul dvs. 

În secțiunea „Calendar”, în momentul în care programați cursurile pe zile și ore, aveți posibilitatea să selectați mai multe prețuri de achiziție ale aceluiași curs, în funcție de zi și oră.

Alternativ, puteți alege să creați o înregistrare demonstrativă, care va fi oferită gratuit, pentru promovarea Cursurilor plătite. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la anumite programe promoționale în baza termenilor Politicii noastre de promoții („Programele promoționale”).

 1. Taxele pe tranzacții

În situația în care cursanții aleg să efectueze plata pentru achiziții direct în Platformă, există un comision perceput de procesatorul de plați online, comision care se va deduce din prețul plătit de către cursant. 

 1. Programele promoționale

Edukate este într-o continuă dezvoltare a programelor de marketing (Programe promoționale) la care puteți alege să participați. Aceste programe vă pot ajuta să vă creșteți potențialul de venituri pe Edukate

 

Nu există costuri inițiale pentru participarea la aceste programe și puteți modifica opțiunea de participare în orice moment, însă modificările pe care le efectuați nu se vor aplica campaniilor în desfășurare și anumite programe pot avea cerințe suplimentare privind încetarea.

 1. Plăți

 

 

Atunci când un cursant achiziționează Conținutul dvs. trimis, calculăm cuantumul brut al vânzării ca fiind suma primită efectiv de Edukate de la cursant

Din cuantumul brut se mai scad următoarele:

 1.  orice Taxe de tranzacție, comisionul perceput de procesatorul de plați online, orice taxe ale platformei mobile aplicate vânzărilor prin intermediul furnizorului mobil
 2.  comisionul de administrare asociat fiecărui cursant participant la curs.Acesta variază în funcție de tipul abonamentului, detalii aici http://www.edukate.ro/abonamente
 3.  taxă acces PREMIUM la platforma de videoconferință ZOOM

În funcție de Abonament, poate fi percepută o taxă pentru accesul și folosirea platformei ZOOM, detalii aici http://www.edukate.ro/abonamente 

Orice modificări aduse la valoarea abonamentului și a comisioanelor de administrare aferente utilizatorului vor fi comunicate cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea acestora în vigoare

 

 

Platforma Edukate vă permite să trimiteți linkuri de recomandare pentru înscrierea altor utilizatori.

Aceștia pot fi cursanți, instructori, specialiști consilieri.

În linkul de recomandare se va regăsi codul dvs. de Afiliat.

Detaliile programului de afiliere le găsiți în contul dvs, în secțiunea „Afiliere”

Acest program vă poate aduce câștiguri suplimentare, în afara câștigurilor aferente cursurilor pe care le susțineți

Atunci când un cursant aplica codul dvs. la înscriere în Platformă și achiziționează un curs de la dvs, comisionul de administrare aferent acestui cursant este ZERO.

 

 

 

Putem efectua plățile către dvs. atât prin intermediul unei forme juridice, dacă sunteți înregistrat ca PFA, sau SRL, cât și direct către dvs., ca persoană fizică. Pentru a putea efectua plățile către dvs. prin intermediul unei forme juridice vom avea nevoie de o factură de prestări servicii, iar impozitele și taxele aferente revin în responsabilitatea dvs.

Dacă doriți să efectuăm plățile direct către dvs., ca persoana fizică, vom efectua aceste plăți conform unui contract de prestări servicii, impozitul aferent acestor plăți, în cuamtum de 10% din valoarea plăților este reținut de către Edukate , în vederea plății acestuia direct către Organele de Administrare Fiscală.

 

 1. Rambursări 

Recunoașteți și sunteți de acord că cursanții au dreptul de a primi o rambursare, așa cum este detaliat în Termenii de utilizare. Instructorii nu vor primi venituri din tranzacțiile pentru care a fost acordată o rambursare conform Termenilor de utilizare.

 

În cazul în care un cursant solicită o rambursare după ce am efectuat plata relevantă către instructor, ne rezervăm dreptul fie de a (1) deduce suma rambursată din următoarea plată trimisă instructorului, fie (2) dacă nu mai sunt datorate plăți ulterioare instructorului sau aceste plăți sunt insuficiente pentru a acoperi suma rambursată, de a solicita instructorului să ramburseze sumele rambursate cursanților pentru Conținutul său trimis.

În funcție de modelul aplicabil de cotă de participare la venituri, plata va fi efectuată în termen de 30 de zile de la sfârșitul lunii în care (a) primim taxa pentru curs sau (b) a avut loc utilizarea cursului respectiv.

 

Ne rezervăm dreptul de a nu efectua plăți de fonduri în cazul unei fraude identificate, al încălcării drepturilor de proprietate intelectuală sau al altor încălcări ale legii.

 

 1. Mărcile comerciale

Pe perioada în care sunteți instructor cu cursuri înscrise și vă supuneți cerințelor de mai jos, puteți utiliza mărcile noastre comerciale în cazul în care vă autorizăm în acest sens.

Aveți obligația de:

Aveți interdicția de:

 

 1. Ștergerea contului dvs.

Instrucțiuni cu privire la modalitatea de ștergere a contului dvs. de instructor sunt disponibile aici. Vom depune eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a efectua orice plăți programate rămase care vă sunt datorate înainte de a vă șterge contul. Înțelegeți faptul că, dacă anumiți cursanți s-au înscris anterior la Conținutul dvs. trimis, numele dvs. și Conținutul trimis respectiv pot rămâne accesibile pentru respectivii cursanți după ștergerea contului dvs. Dacă aveți nevoie de ajutor sau întâmpinați dificultăți la ștergerea contului dvs., ne puteți contacta prin intermediul Centrului nostru de asistență

 

 1. Termeni juridici diverși

 

 

Putem actualiza periodic prezenții Termeni, pentru a clarifica practicile noastre sau pentru a reflecta practici noi sau diferite (cum ar fi atunci când adăugăm noi caracteristici), iar Edukate își rezervă dreptul, la latitudinea acesteia, de a modifica și/sau de a efectua în orice moment modificări pentru prezenții Termeni. Dacă efectuăm orice schimbare materială, vă vom înștiința folosind mijloace evidente, cum ar fi prin notificare prin e-mail, trimisă la adresa de e-mail specificată în contul dvs. sau prin postarea unui anunț prin intermediul Serviciilor noastre. Modificările vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

 

Continuarea utilizării de către dvs. a Serviciilor noastre după efectuarea modificărilor va însemna acordul dvs. față de aceste modificări. Orice Termeni revizuiți vor înlocui toți Termenii anteriori.

 1. Cum putem fi contactați

Cea mai bună metodă de a intra în legătură cu noi este de a contacta Echipa noastră de asistență. Am vrea să auzim întrebările, preocupările și feedbackul dvs. despre Serviciile noastre.